Butikkinnredninger

En butikkinnredning er en arena for opplevelse. Når dine potensielle kunder kommer til din butikk, vil førsteinntrykket avgjøre om de kommer inn i butikken og innredningen, vareutvalget og presentasjonen avgjøre hvor lenge de blir der – og hvor mye de handler for.

Planlegging av butikkinnredning

En butikkinnredning må planlegges ut fra mange hensyn som bransje, lokalets størrelse og form, lyskilder, vareutvalg, behov for kampanjeaktiviteter etc. Det finnes mange løsninger og systemer å velge mellom innen butikkinnredninger, som igjen kan leveres i forkjellige utførelser og farger. Enten du har ønske om å benytte rillepanel/sporpanel/slatboard eller veggskinner med hylleknekter til din forretning, kan vi presentere en rekke varianter som åpner for forskjellige muligheter som det er nyttig å vite mest mulig om i planleggingsfasen. Nettopp planleggingen vil vi gjerne gjøre sammen med deg. Vi har erfaring som kan bli svært verdifull for deg.

Det er selvfølgelig også en fordel å se hele innredningen som en helhet, inklusive behov for glass- eller vitrineskap, butikkdisker, stativer og forskjellige typer oppheng.

All vår innredning kommer fra Italia.